O pasado sábado 3 de decembro, xuntámonos no local entre 15 e 20 persoas para gozar do show-cooking do chef Jose Ramón Riestra o cal ensinounos a facer: Mexillóns con mollo de lima, risotto de cogumelos, trigueiros e gambas, pescada á sidra, solombo de porco ao estilo oriental e tiramisú.
Foinos explicando como facer cada unha das elaboracións ao mesmo tempo que podiamos ir degustando despois de cada un delas. Foi un auténtico pracer.
Asemade, foi respondendo a todas as dúbidas que ían xurdindo tanto do que estaba a cociñar como de calquera outra cousa, como por exemplo, como saber se un prato estaba salgado ou non (a pesar de que Olga o poida facer soamente mirando...).
Tamén queremos agradecer a Ángeles Barragués que foi buscar a súa casa unha bandexa para poder meter nela a elaboración do dolce e tamén pola botella de viño que trouxo que fixo as delicias duns cantos.
Xa estamos desexando que chegue a seguinte demostración gastronómica!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario